Η Samatialis.gr είναι μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο της οικοδομής – κατασκευής – επίβλεψης οικοδομικών έργων όλων των τύπων.

Έχουμε δημιουργήσει δεκάδες έργα σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός οικοδομικού έργου είτε να επιβλέψουμε το υπάρχον έργο σας είτε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία από την αρχή.

Με βάση την εμπειρία μας μπορούμε πλέον να σας εγγυηθούμε τη καλύτερη τιμή της αγοράς για τις οικοδομικές σας εργασίες, την αποπεράτωση του έργου σε άμεσο χρόνο χωρίς να παρεκλίνουμε από το χρονοδιάγραμμά σας και το κοστολόγιο.

Η τιμή που θα πάρετε από εμάς θα είναι η τελική τιμή χωρίς αυξομειώσεις κατά τη πάροδο του έργου. Το συνεργείο μας είναι απόλυτα καταρτισμένο και εξυπηρετεί απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η Samatialis.gr σας δίνει λύσεις για τα ακόλουθα :

  • Επίβλεψη του έργου σας (Κερδίζετε στην άμεση ολοκλήρωση της εργασίας, στην τιμή των πρώτων υλών, στην επίβλεψη των εργατών προς αποφυγή λαθών και καθυστέρησης του έργου )
  • Εξολοκλήρου κατασκευή έργου (Κερδίζετε στην τελική τιμή του έργου που θέλετε να δημιουργήσετε, στην αμεσότητα της επικοινωνίας με έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για όλο το έργο, στην γρήγορη ολοκλήρωση του έργου)
  • Μικροκατασκευές (Θα αναλάβουμε οποιαδήποτε μικροκατασκευή σαν να είχαμε αναλάβει από την αρχή ένα έργο και η τιμή που θα σας δώσουμε θα είναι η πλέον οικονομική, είμαστε επαγγελματίες χρόνια και γνωρίζουμε τα μελανά σημεία του χώρου.)
  • Αναπαλαιώσεις διατηρητέων κτιρίων (Αναλαμβάνουμε αρκετά έργα με διατηρητέα κτίρια και με βάση τη τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας προτείνουμε απεριόριστες λύσεις )Τα συνεργεία μας είναι άρτια καταρτισμένα και εξειδικευμένα ξεχωριστά για κάθε ειδική κατασκευή. Η δουλειά που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται αποκλειστικά από το έμπειρο προσωπικό μας βάση των προυποθέσεων του κάθε έργου.

Οι εργασίες μας γίνονται πάντα με ασφάλεια και με επαγγελματισμό.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε έργο σχεδιάζετε. Η ομάδα μας θα βρίσκεται δίπλα σας να σας δώσει λύσεις από τη στιγμή που θα ζητήσετε προσφορά μέχρι τη στιγμή της παράδοσης του έργου.

Ανακαινίζουμε – Αναπαλαιώνουμε την κατοικία σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Διαμορφώνουμε – ανακαινίζουμε – αναπαλαιώνουμε όλους τους εξωτερικούς σας χώρους.

Αναπαλαιώνουμε – Εκσυγχρονίζουμε τα παλαιά μέρη του σπιτιού σας, ή ολόκληρη την κατοικία.