Κατασκευή Συμβατικής κατοικίας

Κατασκευή Συμβατικής Κατοικίας

Η Samatialis.gr και τα συνεργεία της μπορούν να αναλάβουν εξολοκλήρου τη κατασκευή της οικοδομής σας από τα αρχικά σχέδια μέχρι τις οικοδομικές εργασίες.

Μπορείτε να μας χρησιμοποιήσετε για την οργάνωση του έργου της οικοδομής , την επίβλεψη των εργασιών είτε για την εξολοκλήρου δημιουργία του έργου.

Μπορούμε να επιβλέψουμε και να οργανώσουμε τις οικοδομικές σας εργασίες , και με δικά σας συνεργεία εφόσον δεν έχετε τη τεχνογνωσία ή τη τεχνική αντίληψη να επιβλέψετε τις εργασίες στην οικοδομή σας – της κατοικίας σας.

-ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ-

Τι κερδίζετε με το να εμπιστευτείτε την επίβλεψη της οικοδομής σας στη samatialis.gr :

  • Χρόνο κατασκευής σε λιγότερο από έτος
  • Κόστος κατασκευής υπό την επίβλεψη σύγχρονων συνεργείων της samatialis.gr
  • Αποφυγή τεχνικών λαθών του συνεργείου που έχετε επιλέξει εσείς

Θα μιλάμε εμείς για εσάς , θα κανονίζουμε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια ακόμα και όταν θα είστε εκτός. Η δουλειά μας είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που μας έχετε αναθέσει σαν να είναι δικό μας έργο. Η εμπειρία μας – τεχνογνωσία και η διάθεσή μας για εργασία συμβάλλουν στη δημιουργία της κατοικίας που εσείς θέλετε με τη συμμετοχή των ειδικών!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για να σας παραθέσουμε την καλύτερη πρότασή μας. Η εταιρία μας βασίζεται στην άμεση επικοινωνία και στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη που παρέχουμε!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Tel (required)

Subject

Your Message