Εξωτερική Θερμομόνωση Κτιρίων

Εξωτερική Θερμομόνωση κτιρίων

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε εξωτερική θερμομόνωση στο κτίριό σας. Με βάση την εμπειρία μας και τη τεχνογνωσία μας η samatialis.gr αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία  εξωτερικής θερμομόνωσης σε όλη την Ελλάδα.

Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια,που παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο!

Είναι ουσιαστικά η τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλάκών εξωτερικά από τα δομικά στοιχεία(πχ. τουβλα-μπετά ή παλιός σοβάς) και η επίστρωση τους με έτοιμα λεπτά,βιομηχανικώς παραγόμενα ελαστικά επιχρίσματα(αντί για συμβατικό σοβά)

Η εξωτερική θερμομόνωση ουσιαστικά είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εξωτερικό των δομικών στοιχείων του κτηρίου, όπως τούβλα, μπετόν ή παλιό σοβά και στη συνέχεια η επίστρωσή τους με ειδικά λεπτά επιχρίσματα, αντί για τον συμβατικό σοβά

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για να σας παραθέσουμε την καλύτερη πρότασή μας. Η εταιρία μας βασίζεται στην άμεση επικοινωνία και στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη που παρέχουμε!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Tel (required)

Subject

Your Message